Conductori, cabluri si accesorii cabluri   LappKabel produce cabluri şi conductori pentru diferite industrii şi pieţe: mecanice şi sisteme de inginerie, industria auto, instalaţii electrice, transmiterea datelor si multe altele.
Produsele LappKabel sunt în principal produse în fabricile LappKabel si grupului de producţie proprii.
Furnizam in prezent, 40.000 de elemente standard din stoc. Vom dezvolta, de asemenea, şi produce cabluri şi conductori cu specificaţiile clientului.
LappKabel are 15 site-uri de producţie, de 100 de puncte de vânzare şi 41 de organizaţii de vânzări din întreaga lume. Are in prezent 3.000 de angajati.

  Puteti vizualiza produsele LappKabel accesand catalogul din link-ul de mai jos:

Proximity Graphics ofera conductori si cabluri de cea mai buna calitate produse de Lapp Kabel care pot fi folosite in automotive, telecomunicatii, industrie etc.
Pentru a ne asigura de cea mai buna calitate a produselor noastre folosim terminale de calitate superioara si de orice forma, iar fiecare este prinsa de cablu cu unealta specifica.
Pentru a putea fi identificat de catre client, fiecare cablu este marcat cu "Write-on Markers".Oferim servicii de taiere si dezizolare de cabluri precum si crearea de cablaje la cerintele clientului cu masini si unelte de calitate superioara.